Personvernerklæring

På Mitt Smarthjem (https://mittsmarthjem.com/) tar vi ditt personvern på alvor. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan disse blir brukt. Ved å bruke vårt nettsted, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i henhold til denne erklæringen.

Innsamling av informasjon

Vi samler inn ulike typer informasjon for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Personlige data som e-postadresse, fornavn og etternavn ved bruk av kontaktskjemaer eller nyhetsbrevregistrering.
  • Bruksdata som kan inkludere informasjon som din datamaskins internettprotokolladresse (IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene på vår tjeneste som du besøker, tid og dato for ditt besøk, tiden brukt på disse sidene og andre diagnostiske data.

Bruk av data

Innsamlede data brukes til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde vår tjeneste.
  • For å varsle deg om endringer i vår tjeneste.
  • For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner på vår tjeneste når du velger å gjøre dette.
  • For å gi kundeservice og støtte.
  • For å samle inn analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår tjeneste.
  • For å overvåke bruken av vår tjeneste.
  • For å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer.

Overføring av data

Dine opplysninger, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner lokalisert utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der personvernslovene kan avvike fra de i din jurisdiksjon.

Oppbevaring av data

Mitt Smarthjem vil beholde dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil oppbevare og bruke dine opplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler og retningslinjer.

Sikkerhet

Sikkerheten for dine data er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å publisere den nye personvernerklæringen på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på [email protected].